Legnézettebb videók

Kedvenc műsoraink megtekintése - RTL Most

Itt a foci VB, és azon kívül is mindig akadnak olyan műsorok amit a család nagyobb fele nézne, így mi lemaradunk kedvenc műsorainkról. A videó bemutatja miként tudunk regisztrálni a www.rtlmost.hu oldalra, és mire van szükség, hogy műsorainkat az adás időn kívül is megtekinthessük.

Könnyű videókWindows7 videókFirefox videók

Gyorsgombok - másol, kivág, beilleszt

Bemutatjuk, hogyan lehet használni a leggyakrabban alkalmazott három billentyűkombinációt. A másolás, kivágás és beillesztés, vagy ahogy sokan nevezik, Ctrl+C, Ctrl+V (ejsd KontrolCé, KontrolVé).

Könnyű videókWindows7 videók

Facebook kezelés 1. rész - Felépítés és alapok

Facebook közösségi oldal 2014 június elején lévő felépítésének bemutatása látható a videóban.

Facebook videókWindows7 videókKönnyű videók

Facebook kezelés 3. rész - Oldalak kezelése

Facebook használatából kiemelten foglalkozunk a közösségek, cégek és egyéb nem személyek oldalaival. Az oldalakkal való interakció lehetőségeivel. A videó 2014. június eleji állapotot mutatja be.

Windows7 videókFacebook videókFirefox videók

Egészhasználat alapjai

Az egész használata sokszor gondot okoz a felhasználóknak. Mi is a jobb egérgomb, mikor kell egyszer, mikor kell kétszer klikkelni, és még sok egyéb kérdésre a választ megkaphatjuk a videóból.

Windows7 videókKönnyű videók

Videó minőség növelése Youtube videóban

A YouTube videókban van lehetőség a képminőség növelésére attól függően milyen méretben töltötték fel azt. Ezt a beállítást tekinthetjük meg a videóban.

Windows7 videóktanulom.hu videók

Kedvenc műsoraink megtekintése - TV2

Itt a foci VB, és azon kívül is mindig akadnak olyan műsorok amit a család nagyobb fele nézne, így mi lemaradunk kedvenc műsorainkról. A videó bemutatja miként tudjuk a TV2 műsorait az adás időn kívül is megtekinteni.

Könnyű videókWindows7 videókFirefox videók

Drag and drop működése és használata

A drag and drop vagy más néven a fogd és húzd a Windows egyik legjobb felhasználói kezelési módszere, amit ha jól elsajátítunk sokkal gyorsabban tudunk nagyon sok feladatot elvégezni.

Haladó videókWindows7 videók

Windows 7 profilkép csere

A Windows 7 kis profilképét lehet testre szabni, amely módját bemutatja a videó.

Könnyű videókWindows7 videók

Programok helyes eltávolítása

A telepített programok eltávolítása, letörlésének helyes módjának bemutatása

Haladó videókWindows7 videók

Windows 7 hiba - nincs internetkapcsolat

A Windows 7 egy gyakori problémája Realtek kártya esetén, hogy két hálózatot hoz létre. Ezt a hibát a biztonsági frissítések javítják, de ahhoz, hogy ezek települjenek netkapcsolatra van szükség. Ezt a netkapcsolatot tudjuk néhány kattintással az indítás után helyreállítani.

Könnyű videókWindows7 videók

JAVA telepítése

A videón keresztül könnyedén tudunk egy java-t telepíteni a gépünkre ami a NAV által készített AbevJava programhoz, sok banki alkalmazáshoz vagy weboldalhoz elengedhetetlen.

Könnyű videókWindows7 videók


Előfizetői partnerünk