Firefox videók

Facebook kezelés 3. rész - Oldalak kezelése

Facebook használatából kiemelten foglalkozunk a közösségek, cégek és egyéb nem személyek oldalaival. Az oldalakkal való interakció lehetőségeivel. A videó 2014. június eleji állapotot mutatja be.

Firefox videókWindows7 videókFacebook videók

Kedvenc műsoraink megtekintése - TV2

Itt a foci VB, és azon kívül is mindig akadnak olyan műsorok amit a család nagyobb fele nézne, így mi lemaradunk kedvenc műsorainkról. A videó bemutatja miként tudjuk a TV2 műsorait az adás időn kívül is megtekinteni.

Windows7 videókKönnyű videókFirefox videók

Kedvenc műsoraink megtekintése - RTL Most

Itt a foci VB, és azon kívül is mindig akadnak olyan műsorok amit a család nagyobb fele nézne, így mi lemaradunk kedvenc műsorainkról. A videó bemutatja miként tudunk regisztrálni a www.rtlmost.hu oldalra, és mire van szükség, hogy műsorainkat az adás időn kívül is megtekinthessük.

Windows7 videókKönnyű videókFirefox videók

Kezdőoldal beállítása Firefox

A videó bemutatja miként tudunk beállítani kezdőoldalakat az Firefox alatt

Firefox videókWindows7 videók

Facebook regisztráció

A videóban megtekinthetjük a Facebookra való regisztráció menetét, milyen lépésekre és milyen adatokra van szükség ennél a regisztrációnál.

Facebook videókWindows7 videókFirefox videók

Facebook kezelés 2. rész - Személyek kezelés

A videó segítségével betekintést nyerhetünk az ismerősök kezelésébe, mit tudunk az ismerősökkel és adatlapjukkal csinálni.

Firefox videókFacebook videókKönnyű videókWindows7 videók

Firefox (v24) könyvjelzők kezelése

Videó bemutatja a 24.0 Firefoxban lévő könyvjelző kezelés lehetőségeit. A könyvjelző eszköztár használatát, a könyvjelzők elhelyezését, és kezelését, mind kattintós mind drag and drop módszerrel.

Windows7 videókHaladó videókFirefox videók

E-mail küldés és file csatolás Gmailen

A videó bemutatja miként lehet levelet írni a Gmail felületén és ehhez a levélhez miként lehet csatolni egy képet, vagy egyébdokumentumok

Könnyű videókGmail videókWindows7 videókFirefox videók


Előfizetői partnerünk